NE HAGYJA, HOGY AZ OTTHONA ÁRVERÉSRE KERÜLJÖN!

Érdemes tudni, hogy ingatlan árverés esetén a vételárat a becsérték (a becsérték a lefoglalt vagyontárgy forgalmi értéke alapján,  a végrehajtó által - esetleg szakértő közreműködésével - megállapított érték) feléig (ha az adósnak ez az egyetlen lakóingatlana, és lakóhelye jelenleg és ezt megelőző hat hónapon belül is ez volt, 70 %-ig) lehet csökkenteni.

 

Az árverés ekerülhető, ha megpróbáljuk saját magunk értékesíteni az ingatlant. Sőt, így magasabb áron tudjuk eladni, mint az árverésből befolyt vételár. Ráadásul a végrehajtónak járó -árveréssel kapcsolatos- költségeket is „megspóroljuk”.

 

Próbálja meg Ön is eladni az ingatlanát még az árverés előtt!

 

Amennyiben szeretné eladni az árverés előtt az ingatlant, de nem tudja, hogy kezdjen hozzá, vagy nincs elég ideje még ezzel is foglalkozni, én segítek.

Ajánlom figyelmébe Holzinger Mária ingatlanközvetítőt, aki  - Budapesten és vonzáskörzetében - szívesen leveszi ezt a terhet az Ön válláról. Forduljon hozzá bizalommal.

Elérhetősége:

Telefon: +3620/507-2246

e-mail:    KAPCSOLAT űrlap kitöltésével tud e-mailt küldeni részére. Adja meg nevét, e-mail címét. A tárgy mezőbe kérem írja be: "ingatlan", végül az "üzenet" mezőben van lehetőség kifejteni, hogy mit szeretne. Ez után a "mehet" gombra kattintva küldheti el részére üzenetét.

 

Kapcsolat